vesti24.mk

Tag : Ертан Шабан

ЖИВОТ

Првите фотографии од ќерката на Дилара и актерот од Македонија

Ferad Aruc
Иако се мега популарни во Турција, преубавата Дилара, односно Ебру Озкан Шабан и нејзиниот сопруг, актерот од Турскиот театар, Ертан Шабан, се трудат приватниот живот...