vesti24.mk

Tag : есеј

ЗАБАВА

Со само една реченица, студентка положила испит со сите бодови: Прочитајте ја!

admin
Задолженијата на факултетите честопати ја тестираат снаодливоста на студентите. Но, понекогаш одредени студенти се решаваат на храбри постапки кои би можеле да доведат до паѓање...
ЗАБАВА

Жена напишала есеј „Како да го убиеш мажот“ – па навистина го убила

admin
Ненси Кремптон Брофи од Орегон пред неколку години напишала роман под наслов „Како да го убиеш мажот?“, а минатата седмица беше уапсена под сомнение дека навистина...