vesti24.mk

Tag : есма реџепова

ВЕСТИ

„Испустениот и ограбен музеј на Есма сведочи за односот на државата кон тоа во што треба да се крстиме“

admin
Се ужаснувам од тоталната негрижа на власта спрема еден национален уметник кој со сета своја почит имотот и го довери на својата држава, реагира Жаклина...