vesti24.mk

Tag : Естрада

ЗАБАВА

Пејачката Шакира обвинетa за затајување данок од 14,5 милиони евра

admin
Ејми Вајнхаус почина на 23 јули 2011 година, на 27-годишна возраст, а како виновен за нејзината смрт многумина го посочуваа нејзиниот поранешен сопруг, Блејк Филдер...
ЗАБАВА

Џенет Џексон меѓу познатите рокери на дoделувањето на најважното рок-признание во светот

admin
Ејми Вајнхаус почина на 23 јули 2011 година, на 27-годишна возраст, а како виновен за нејзината смрт многумина го посочуваа нејзиниот поранешен сопруг, Блејк Филдер...