vesti24.mk

Tag : етикета

ЗАБАВА

Прочитајте ја добро етикетата, овие состојки во шампонот се штетни за вашето здравје

admin
Некои шампони може да содржат состојки кои му штетат на здравјето. Затоа е најпаметно е добро да ја прочитате етикетата на шампонот: СУЛФАТИ Оваа состојка...