vesti24.mk

Tag : ејакулација

Uncategorized

Научниците за ерекцијата: Еве што ја зацврстува, а што ја скратува…

admin
Постојат три видови на ерекција, а некои од нив можат да бидат непријатни. Повеќето пениси се искривени наместо прави, а пенисот е „најголем“ по стимулација...