vesti24.mk

Tag : ЕџХТМЛ

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

„Мајкрософт“ развива нов прелистувач

admin
Наследникот на класичниот Интернет Експлорер, Еџ не беше успешен, како што очекуваше „Мајкрософт“. Создаден од нула, Еџ беше промовиран во 2015 година заедно со Виндоус...