vesti24.mk

Tag : жална вест

ВЕСТИ

ЖАЛНА ВЕСТ: Почина младиот Ивица Цековски, извршен директор на ХОПС

admin
Почина Ивица Цековски, извршен директор на Здружението ХОПС – Опции за здрав живот Скопје. Неговото заминување беше ненадејно, неочекувано. Ивица Цековски имаше кратка, но плодна...