vesti24.mk

Tag : Жерар Коломб

СВЕТ

Мистерија на грабежот во “Риц”: Како крадците влегле во врвно обезбедениот луксузен хотел и украле накит вреден 4,5 милиони евра?

Ferad Aruc
Дел од пленот бил случајно пронајден, а медиумите се прашуваат дали сето ова има врска со “Пинк Пантерите”. Центар на Париз, прв арондисман. Најпознатиот хотел...