vesti24.mk

Tag : животна филозофија

ЗАБАВА

Мудрата мисла на Ошо која ќе ви ја промени перцепцијата на животот

admin
На поставеното прашање за време на едно интервју во САД – „Дали имате животна филозофија?“, Ошо одговорил: Немам животна филозофија. Јас го имам својот живот....