vesti24.mk

Tag : жители

ЗАБАВА

Жителите на овој град мора да ослабат 100 тона до 2020 година, а за тоа имаат голема причина

admin
Шпанскиот град Нарон во северозападна Шпанија си зададе себеси голема задача, до почетокот на 2020 година неговите жители мораат да ослабат сто тона. Шунката и...