vesti24.mk

Tag : забранет влез

ВЕСТИ

МАКЕДОНЦИТЕ НЕМААТ СРЕЌА- ниту во септември нема одмор во Грција, еве до кога земјата забрани влез за нас

admin
Копнените граници на Грција за македонските граѓани остануваат затворени уште две седмици. Грчката Влада, за уште две седмици ја продолжи забраната за влез во Грција...