vesti24.mk

Tag : зависност од секс

ЖИВОТ

На 12 години започнала да гледа порно филмови и многу брзо станала зависничка од секс!

Ferad Aruc
Ерика Гарза е жената која поминала доста необично детство. Таа пораснала во старо католичко семејство, па израснала до бунтовничка и девојка која била зависна од...