vesti24.mk

Tag : завршиле во болница

ЗАБАВА

Поради с**с завршиле во болница: “Мислев дека ја убив. Мојот прв с**с и таа е мртва!”

Ferad Aruc
На една забава запознал девојка, а после месец дена врска одлучиле да станат поинтимни. На нему ми бил прв пат… Меѓутоа, не завршило ни малку...