vesti24.mk

Tag : Западна Македонија

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Љубчо Георгиески смета дека Западна Македонија треба да биде дел од Голема Албанија

Ferad Aruc
Поранешениот политичар кој на дугме, односно повик се појавува во критичните моменти за македонската политика и одигрува секогаш погубна улога повторно се јави. Сега сака...