vesti24.mk

Tag : Заработила милионски цифри

БИЗНИС

Најбогатата Македонка во Канада: Kaко Сузан Ницовски заработила милиони долари?

Ferad Aruc
Салатите освен што се здрави и вкусни за јадење, очигледно носат и добра заработувачка. Сузан Ницовски која потекнува од Македонија, а е родена и работа...