vesti24.mk

Tag : Заработувачка

ЕКОНОМИЈА

РУЖИЦА ГО СПОДЕЛИ ИСКУСТВОТО: Еве колку може да заработите на брод

Ferad Aruc
Заминувањето на брод e работа од соништата за многумина, пред се млади. Едни веруваат дека тоа е одличен начин за брза заработка, други во тоа...