vesti24.mk

Tag : засолниште

ВЕСТИ

Под мост во Скопје меѓу пандемијата и бедата – ваков живот живеат Адем и Бејруше

admin
Адем , засолниште најде под мост во Скопје… Изгради импровизирана соба и веќе еден месец живее во неа заедно со својата парализирана сопруга. Освен што...
ЗАБАВА

Имал свој бизнис, а потоа реши да направи нешто прекрасно: Ќе го засакате овој човек кога ќе видите што направил со парите (ФОТО)

admin
По години кариера тој одлучил дека сака животот да го посвети на нешто сосема поинакво и почнал со својата хумана мисија. Theoklitos Proestakis, познат како...