vesti24.mk

Tag : Затајување на данок

ЗАБАВА

Се исплашила од затвор: Шакира платила огромна сума на пари откако ја обвиниле за затајување на данок!

Ferad Aruc
Пејачката ги “наполнила џебовите” на шпанските власти. По проблемите со кои Шакира се соочила, а се однесуваат на затајување на данок за што ја обвиниле...
МАКЕДОНИЈА

Само будалите ќе плаќаат даноци!

Ferad Aruc
После условната казна на Талевска само кретените ќе плаќаат даноци во оваа вукојебина. Тричковски консалтинг им препорачува на сите даночни обврзници да не и плаќаат...