vesti24.mk

Tag : Затварање

БАЛКАН ВЕСТИ

Албанија од јануари ги затвора спортските обложувалници

Ferad Aruc
Во Албанија од 1 јануари идната година ке бидат затворени сите спортски обожувалнци. Оваа е одлука на Владата во Тирана која веќе го изготви и...