vesti24.mk

Tag : затворен аеродром

ВЕСТИ

Укинат бесплатниот превоз со Железницата, се затвора Скопскиот аеродром, ограничен влез во државата за странци

admin
Железници Транспорт да го укине бесплатниот превоз на патници, Меѓународниот аеродром Скопје и граничниот премин на аеродромот да се затворат во рок од 48 часа,...