vesti24.mk

Tag : затворен простор

ВЕСТИ

МВР: Забранети се собирања на отворен и затворен простор за време на претстојните празници

admin
Согласно Одлуката за изменување и дополнување на Одлуката за превентивни препораки, времени мерки, наредени мерки, наменски протоколи, планови и алгоритми за постапување за заштита на...
ВЕСТИ

Со СДСМ закони не важат: Петиција – СТОП за пушење во затворен простор!

admin
Петицијата со која се бара да се врати законот против пушење во затворен простор во функција за само неколку часа е потпишана од над 4.500...