vesti24.mk

Tag : за излез о дгробот

ЖИВОТ

Жива ја закопале – 11 дена пискала и се обидувала да излезе од гробот

Ferad Aruc
Rosangela Almeida dos Santo се обидувала 11 дена да се извлече од гробот, викала и гребела по ковчегот, а кога локалните жители конечно слушнале и...