vesti24.mk

Tag : зборник

ВЕСТИ КУЛТУРА

Зборник од научниот собир „Културата на распродажба“

admin
Институтот за македонска литература денеска напладне ќе промовира зборник  насловен „Културата на распродажба: Консумеризмот и комерцијализацијата на културните продукти“ од истоимениот научен собир организиран на 28...