vesti24.mk

Tag : Зборува како Југословенка

СВЕТ

Американците лути на Меланија бидејќи зборува како Југословенка: Исплива видео за кое сите и се смеат

Ferad Aruc
Штом стана прва дама на Америка, на интернет почнаа да кружат информации за нејзиниот живот. Овој пат на ред е нејзиниот англиски. Иако во Америка...