vesti24.mk

Tag : збор

ЗАБАВА

Ова е најдолгиот збор во светската историја и литература, има 172 букви

admin
Грчкиот јазик е еден од најдревните говорени и пишани јазици во светската историја (и покрај очигледните промени низ вековите). Така, на древнохеленскиот јазик му припаѓа...
ЗАБАВА

Кажувајте си ги овие две зборчиња – имаат моќ да ви го променат животот

admin
„Ти можеш!“ Науката тврди дека овие две зборчиња имаат магична моќ и дека ова е многу подобар начин да се поттикнете себеси отколку да кажете:...