vesti24.mk

Tag : Згодна плавуша во хеланки

ЗАБАВА

Згодна плавуша во хеланки стоеше 1 час на улица во Лондон и предизвика хаос кај минувачите

Ferad Aruc
Девојката само си стоеше и пишуваше пораки на својот мобилен телефон, а погледнете ги само реакциите на повеќето минувачи. Се работи за интересен експримент со...