vesti24.mk

Tag : Зголемен стрес

Uncategorized

Кафе на празен стомак – добра или лоша идеја?

admin
Мислењето на експертите е јасно: кафето на празен стомак никако не може да биде добра идеја. Постојат неколку причини: Се зголемува киселината во желудникот Тоа...