vesti24.mk

Tag : зголемување

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

Трошоците за живот се зголемуваат, минимална плата од 240 евра, а трошоци од 550 евра месечно!

admin
Трошоците за живот континуирано се зголемуваат додека платите остануваат исти. Ваквиот тренд се повеќе се забележува во Македонија што води кон тоа се повеќе луѓе...
ВЕСТИ

Данаиловски за РТС: Прераното укинување на рестриктивните мерки доведе до зголемување на бројот на новозболени

admin
Рестриктивните мерки беа укинати доста рано и пребрзо и затоа дојде до поратс на бројот на новозаболени, вели за РТС епидемиологот Драган Данаиловски. -Рестриктивните мерки...