vesti24.mk

Tag : здрави заби

ЗДРАВЈЕ

Не сте ги измиле забите 48 часа? Еве што може да ви се случи

admin
Многу луѓе мачат мака со забниот камен – тврда наслага на површината на забите. Стоматолозите предупредуваат дека забниот камен не настанува само кај луѓето со...