vesti24.mk

Tag : здравствен надзор

ВЕСТИ

МВР контролира над 2.000 лица во самоизолација и 390 со решенија за здравствен надзор

admin
Министерството за внатрешни работи врши контрола на над 2.000 лица кои имаат наредба за самоизолација и на 390 кои имаат решенија за здравствен надзор во...