vesti24.mk

Tag : Здраство

БИЗНИС

Kилограм чини 100.000 евра, се гледа како бизнис на иднината

Ferad Aruc
Милош Богдановиќ од Србија собира и пчелин отров за кој фармацевтите богато плаќаат. Тој лечи различни болести, па дури и рак. Оваа лековита состојка чини...
ВЕСТИ ЗДРАВЈЕ МАКЕДОНИЈА

„Здравството да се трансформира во модерен европски капацитет“

Ferad Aruc
Министерот за здравство, Венко Филипче, денеска во Владата одржа прес-конференција преку која ја запозна јавноста за некои од приоритетните проекти, кои во наредниот период ресорното...