vesti24.mk

Tag : здружение

ВЕСТИ

Здружението на музичари бара итна средба со институции и ревизија на протоколите за да можат повторно да работат

admin
Итна средба со сите релевантни институции, ревизија на сите протоколи кои се однесуваат на музичарите со цел нивна измена и дополнување, месечни состаноци со Комисијата...
ВЕСТИ

Здружение на граѓани: На 15-ти јули излези и гласај за подобра иднина, за тебе и твоето семејство!

admin
Здружението на граѓани за остварување и унапредување на човековите права, одржлив локален и рурален развој и прифаќање на културните различности “ЕДИНСТВО НА ЗАЕДНИЦИТЕ” од Скопје,...