vesti24.mk

Tag : зебра

ЗАБАВА

Најдете го натрапникот: Ќе успеете ли да ја решите оваа загатка за 20 секунди?

admin
На фотографијата подолу ќе видите 20 зебри. Вашата задача е за помалку од 20 секунди да ја пронајдете различната зебра. Сите се исти, една е...