vesti24.mk

Tag : Зеландија

ЗАБАВА

ФОТО: Нови мапи откриваат како изгледал осмиот континент кој се наоѓа под Пацификот

admin
Научници уште во 2017 година, го потврдиле постоењето на осмиот континент Зеландија, под Нов Зеланд и водата која го опкружува, но заради фактот дека 94...