vesti24.mk

Tag : зеленило

ЖИВОТ ЗАБАВА

Напомена на научниците: Луѓето што живеат во позелени населби имаат поздраво срце

admin
Претходните истражувања спроведени врз населението утврдиле дека животот во зеленило е поврзан со намален ризик од смрт поради срцеви болести и проблеми со дишењето, како...