vesti24.mk

Tag : зелени очи

ЗАБАВА

Дали сте знаеле? Овие очи се многу ретки, а луѓето кои ги имаат се многу енергични и креативни!

admin
Бојата на очите се одредува според количината и дистрибуцијата на меланинскиот пигмент, а бојата на очите отсекогаш била поврзана со личноста на единката. Помалку од...
ЗАБАВА

Ги има само 2% од популацијата: Зелените очи се најретки, но „кријат“ и голем здравствен ризик

admin
Само два отсто од луѓето во светот имаат зелени очи, од нив повеќето се жени отколку мажи, а најмногу од нив живеат во Европа. Луѓето...