vesti24.mk

Tag : земале пари за патни трошоци

МАКЕДОНИЈА

4 пратеници земале пари за патни трошоци за приватни автомобили, а не поседуваат автомобил!?

Ferad Aruc
Новинарското истражување на Нова Македонија во врска со патните трошоци на пратениците продолжува. „Ги споредивме податоците што пратениците ги доставиле до Државната комисија за спречување корупција и...