vesti24.mk

Tag : земји

ЗАБАВА

Kои земји во ЕУ трошат најмногу пари за алкохол?

admin
Жителите на балтичките држави даваат најголем дел од приходите на алкохол во нивните домаќинства во споредба со другите земји на ЕУ. Според најновото истражување на...