vesti24.mk

Tag : земјоделство

ВЕСТИ

Димовски: Македонското земјоделие со оваа Влада го доживува најмрачниот период

admin
Во радио „Лидер“ гостуваше поранешниот министер за земјоделие и претседател на СПМ, Љупчо Димовски кој кажа дека земјоделието во последните 4 години го доживува најмрачниот...