vesti24.mk

Tag : зени арена

Uncategorized

10 работи кои вистинската дама ја издвојуваат од толпата некултурни жени!

admin
Вистинските дами никогаш не пцујат. Од вистинските дами никогаш нема да слушнете невкусен или навредлив збор. Тоа на нив им е под чест! Не секоја...