vesti24.mk

Tag : Зигмар Габриел

СВЕТ

Германскиот министер предупредува: На светот му се закануваат големи судири

Ferad Aruc
Германскиот министер за надворешни работи, Зигмар Габриел, предупредил во Минхен дека светот на почетокот на 2018. година се соочува со бројни безбедносни предизвици и закани...