vesti24.mk

Tag : зигмунд фројд

ЗАБАВА

Писмо од Фројд на аукција, почетна цена – 6.000 долари

admin
Новооткриено рачно напишано писмо од Зигмунд Фројд, ќе биде ставено на аукција во Ерусалим, на 3 декември. Почетната цена е 6.000 долари. Писмото на историски...