vesti24.mk

Tag : зимско сметање на времето

ЗАБАВА

ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Како почнало летното и зимско сметање на времето?

admin
На Македонија ѝ претстои усогласување на националното законодавство со ЕУ-легислативата, а тоа се однесува и на сметањето на времето Од денеска почнува зимското сметање на...
ВЕСТИ

Подгответе се за зимското сметање на времето – стрелките одат еден час назад

admin
Следната недела се менува начинот на сметање на времето. Еден час назад утрото меѓу сабота и недела на 24 и 25 октомври, стрелките на часовникот...
ЗАБАВА

Почна зимското сметање на времето- поместете ги стрелките на часовниците

admin
Во три часот ноќеска почна зимското сметање на времето. Стрелките на часовникот се вратија за еден час наназад. Зимското сметање на времето ќе трае до...
ЗАБАВА

Почнува зимското сметање на времето

admin
Во три часот по полноќ ноќта меѓу сабота и недела почнува зимското сметање на времето, односно стрелките на часовникот се враќаат еден час наназад. Зимското...
ЗАБАВА

Во недела поместете ги стрелките на часовникот- почнува зимското сметање на времето

admin
Викендов доаѓа промената на времето од летен на зимски режим. Меѓу 26 и 27 октомври односно утрото меѓу сабота и недела стрелките на часовникот ќе...
ЗАБАВА

Викендов почнува зимското сметање на времето

admin
Наредниов викенд почнува зимското сметање на времето што значи дека стрелките на часовникот во сабота кон недела ќе се вратат еден час наназад. Зимското сметање...
ЗАБАВА

Започнува зимското сметање на времето: Викендов ќе ги поместиме стрелките на часовникот

admin
Викендов доаѓа промената на времето од летен на зимски режим. Меѓу 26 и 27 октомври односно утрото меѓу сабота и недела стрелките на часовникот ќе...
ЗАБАВА

Несоница, мигрена, депресија: Зимското сметање на времето носи свои проблеми, чувајте се!

admin
Оваа ноќ 28-ми кон 29-ти овој ќе почне зимското сметање на времето. Стрелките на часовникот ќе се поместат еден час наназад, а допрва ќе се...