vesti24.mk

Tag : зимско сметање на време

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Дали последен пат ке ке менуваме стрелките на часовникот?

admin
Викендот 28-ми кон 29-ти овој месец во Македонија ќе почне зимското сметање на времето. Стрелките на часовникот ќе се поместат, а согласно донесената одлука во...