vesti24.mk

Tag : Златан Ибрахимобиќ

СПОРТ

Балканскиот фудбалер го освои убавата Швеѓанка – постара е 11 години, а изгледа бомбастично

Ferad Aruc
Златан Ибрахимовиќ оствари блескава фудбалска кариера. Гол по гол, успех зад успех. Негова најголема поддршка е неговата невенчана сопруга Хелена Сегер. Таа од него е...