vesti24.mk

Tag : златен прибор

ВЕСТИ

ВМРО-ДПМНЕ: Додека Заев јаде со златен прибор, половина милион граѓани живеат во сиромаштија со 2 евра на ден

admin
Зоран Заев и фамилијата Заеви бесрамно се исмејуваат со народот. Додека луѓето тонат во сиромашрија, Заеви јадат со златен прибор кој чини колку полугодишните приходи...