vesti24.mk

Tag : златко кескоски

ВЕСТИ

Кескоски: Доколку не се донесе Законот за канабис, бизнисмените подготвуваат протест и тужби против Владата на СДСМ

admin
Професорот по безбедност, Златко Кескоски, кој е влезен во бизнисот со канабис, беше гостин во „Што не е јасно“ на Алфа телевизија. За бизнисот за...