vesti24.mk

Tag : Златко Јовановски

СВЕТ

Македонец ќе стане светски познат дизајнер

Ferad Aruc
Познатиот моден креатор Златко Јовановски беше поканет на Harbin Fashion Week во Кина. Откако ја виделе неговата колекција која беше презентирана на Модната недела во...