vesti24.mk

Tag : злс

ВЕСТИ

Специјализантите се уште без здравствено осигурување и платени дежурства, а максимално вклучени во ковид центрите

admin
Специјализантите преку соопштение до медиумите повторно ги истакнаа проблемите со кои се соочуваат и бараат реализација на нивните проблеми. Тие посочуваат дека се уште немаат...